facebook tracking
Emmy Ryrstedt

Emmy Ryrstedt

Backend Developer – Tech

Namn: Emmy Ryrstedt
Roll: Software Engineer Avdelning: Tech

Vad innebär din roll på PriceRunner?
Min uppgift som back-end utvecklare är att se till att rätt data finns tillgänglig för vår front-end. Jag jobbar i ett av våra team som är ansvariga för det mesta som har med medlemmar att göra, som profilen, listor och prisbevakningar. Men vi ansvarar även för startsidan, produktlistningssidan, testsidan, och dem interna verktygen för att skapa komponenter på dessa. Så sammanfattningsvis har vi ett ganska brett ansvarsområde.

Hur kommer det sig att du började här?
Jag fick ett väldigt bra intryck redan från början av dem på företaget som jag träffade under rekryteringsprocessen och hur dem beskrev arbetsklimatet och arbetet med att hålla både siten och personalen uppdaterade inom den senaste tekniken. Något som också var viktigt för mig var att jag skulle känna att det inte bara är ett jobb utan ett ställe där jag har vänner och där jag vill vara utanför arbetstiden också, vilket jag snabbt kände när jag var inbjuden på min första AW.

Hur kan en arbetsdag se ut för dig?
Varje morgon har vi avstämningsmöte med teamet för att gå igenom var vi ligger i dem olika projekten och vad som ska slutföras i veckan. Det ger en bra överblick och är ett bra tillfälle för att synka mellan back-end och front-end. När man har koll på vad dagens fokus är så är det bara att sätta igång och koda. Ofta sitter jag själv, men alla i teamet är alltid tillgängliga om vill diskutera en lösning eller behöver hjälp med något, och ibland kör vi även parprogrammering eller mobbprogrammering.

Vad är det bästa med ditt jobb på PriceRunner? 
På PriceRunner är vi ständigt up to date med dem senaste teknologierna och har ett klimat där det är enkelt att ställa frågor och diskutera lösningar, vilket göra att man hela tiden utvecklas och får testa nya grejer.

Största utmaningen?
Just nu är nog den största utmaningen att ansvarsområdet i vårt team är ganska brett, vilket gör det är mycket att hålla redan på och svårt att känna att man har bra koll på allt. Men det är också av den anledningen som jag gillar mitt jobb och mitt team, för att det är väldigt varierat och jag känner att jag utvecklas hela tiden.

Varför tycker du det är roligt att jobba hos oss?
Det är kul att få vara på ett ställe som snabbt växer och där det känns som att vi alla är ett lag som är motiverade och vill utvecklas och göra vår site bättre. Det uppmuntras alltid om man har idéer och det finns ofta möjlighet att ändra eller testa något nytt.

Vad känner du mest stolthet för i ditt arbete?
Jag känner mig stolt över att jobba med något som nästan alla har nytta av. Något som adderar värde både för mina vänner, min familj, och också för mig personligen.

Hur skulle du beskriva vår företagskultur?
Öppen, platt, skämtsam, hjälpsam, prestigelös, kunnig. Det är helt enkelt en väldigt bra miljö på företaget.

Utanför jobbet, vad gör du då?
Jag är väldigt social och umgås mycket med mina vänner. Mina största intressen är sport och min absoluta favoritsport är kitesurfing. Så om det är blåsigt ställs alla mina andra planer in så att jag kan åka och kitesurfa.

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på PriceRunner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@pricerunner.com
  • Emmy Ryrstedt
  • Karl
  • Malin Ruhn-Gibeck
  • Philip Johannessen
  • Thomas
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor