facebook tracking

Namn: Thomas Roll: Kategorispecialist, Ljud och Bild 

Avdelning: Category & Data

Hur startade din resa på Pricerunner? Jag började jobba här 2016. Vad som fångade mitt intresse från första början var en väldigt lökig annons från en extern rekryteringsfirma där det stod ”Vill du jobba med ditt intresse?”. Man blir ju alltid lovad så mycket i annonser men jag tänkte ändå att jag ville kolla in det. Jag tycker hi-fi är väldigt roligt och gillar musik och film så jag hade det i åtanke när jag gick på intervjun.

Berätta lite om vad din roll innebär! Jag ansvarar för kategorin ljud och bild och bestämmer vilka filter, information och så vidare som ska synas inom de kategorierna. Vi styr vilka attribut och funktioner som varje produkt ska ha, så om en ny produkt släpps på marknaden med nya funktioner då kanske vi behöver addera fler filter till kategorin. Det handlar också om att veta vad användarna söker på så att vi kan optimera kategorin efter deras behov.

Hur kan en vanlig arbetsdag se ut för dig? Jag brukar börja med att stämma av hur dagen ser ut med mina gruppledare i Indien. Sedan har jag olika kategorier som jag sitter och grottar ner mig i djupare och lär mig mer om. Jag kollar vilka specar som finns hos tillverkaren, vilka specar som återförsäljare och butiker använder och ger även själv relativ information till våra användare via filter och informationstexter.

Vad är det roligaste med att jobba som Kategorispecialist? Jag har ett stort intresse för ljud och bild så det är nog att jag får gräva ner mig i det jag tycker är roligt. Jag tycker också om att jag får möjlighet att hjälpa mindre lokala butiker runt om i landet att synas bättre och våra användare att hitta vad de vill ha genom filter, texter och så vidare. 

Vilken är din favorit bland produktkategorierna? Jag lyssnar på musik flera timmar per dag och tycker att hörlurar ger den bästa lyssnarupplevelsen. Men jag är väldigt svag för ett par riktigt bra och fina högtalare, det är den sista länken i kedjan som sätter ljudstandarden. Sedan händer det mycket inom mediaspelare och TV-apparater som också är spännande!

Vad är unikt med att jobba på just PriceRunner? Det som är väldigt bra är att vi har otroligt högt i tak och en kreativ stämning där idéer uppmuntras. Här jobbar man med smarta, ödmjuka människor som alla vill framåt. Det bara bubblar av engagemang, det är härligt!

Vad gör du när du inte jobbar? Då hänger jag med min familj! Det blir mycket bygga lego, läsa böcker och vara ute i naturen. Naturligtvis blir det musik och film också.

Jobbar du redan på PriceRunner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@pricerunner.com
  • Emmy Ryrstedt
  • Karl
  • Malin Ruhn-Gibeck
  • Philip Johannessen
  • Thomas
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor