Klara

Klara

Front End Developer – Tech

Namn: Klara 

Roll: Frontend-utvecklare Avdelning: Tech

När började din resa på PriceRunner? Jag började här våren 2018 tillsammans med många andra på techavdelningen.

Vad var det som fångade ditt intresse? Det var ett stort team redan när jag började som bestod av många seniora utvecklare, jag såg då en bra möjlighet att lära mig mer och få mer erfarenhet inom utveckling. 

Hur ser en vanlig dag ut för dig? Vi jobbar agilt, så varje morgon har vi vår dagliga standup där vi pratar om vad vi gjort under gårdagen och vad som kommer. Sedan blir det lite så kallade code reviews, där vi granskar varandras kod. Sedan jobbar jag med lite olika uppgifter som jag tagit på mig, det kan till exempel vara att uppdatera en design på siten. Designmässigt så ser siten helt annorlunda ut idag jämfört med för ett år sedan så det händer mycket vilket är kul! 

Vad är roligast med att jobba som Frontend-utvecklare? Det är alla nya grejer vi skapar! Det har gått väldigt fort framåt och ser jag tillbaka tre månader i tiden så har jag lärt mig väldigt mycket. Och så har jag bra kollegor såklart! 

Vilken är din favorit av alla produktkategorier? Just nu letar jag efter en aktivitetsklocka så jag kollar mycket på sånt. Sedan är jag kattägare så jag hänger även mycket i kategorin för djurtillbehör. 

Vad är det bästa med att jobba Pricerunner? Alla medarbetare är så himla engagerade och bryr sig om tjänsten vi skapar. Alla jobbar mot samma mål, bryr sig och strävar hela tiden mot det bättre. En fördel här på Pricerunner är man inte rädd för att testa nya tekniker. Inom frontend så är alla sugna på att jobba med de senaste teknikerna och vi är så pass flexibla att vi kan ta in nya sätt att jobba på och samtidigt vara uppdaterade i de teknikerna vi har. En annan fördel är också att man som lite nyare inom sitt yrke så finns det en bra mix av juniora och seniora utvecklare, så det finns alltid någon att fråga och man är aldrig ensam.

Vad gör du när du inte jobbar? I perioder blir det löpträning annars tycker jag om att umgås med nära och kära.

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på PriceRunner?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@pricerunner.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor