facebook tracking
Malin Ruhn-Gibeck

Malin Ruhn-Gibeck

People Coordinator – People

Namn: Malin Ruhn Gibeck

Roll: People Coordinator Avdelning: People

Vad innebär din roll på PriceRunner?
Att jobba brett med HR-frågor, men mycket det blir mycket rekrytering & employer branding eftersom vi ständigt växer.  Mitt och People Teamets mission är att skapa en medarbetarupplevelse och en företagskultur i världsklass, med allt vad det innebär. Det är något värdesätter högt och jobbar väldigt aktivt med.  

Hur kommer det sig att du började här?
Efter första mötet på PriceRunner kände jag direkt att det här är ett bolag med både en kultur och som är på en resa jag absolut vill vara en del av! Känslan var, och är fortfarande, att ”här finns så många grymma människor som på riktigt tillsammans vill vara med och bidra till att skapa den mest älskade shoppingjämförelsesajten någonsin”, så när erbjudandet kom kunde jag bara inte tacka nej!   

Hur kan en arbetsdag se ut för dig? 
Väldigt varierad då det ständigt händer grejer hos oss! Men just nu fortsätter vi att växa så det blir mycket rekrytering och employer branding, vilket är fantastiskt kul! Jag har förmånen att både promota ett grymt företag med en bra tjänst, och samtidigt vara med och bygga ett bolag med riktigt duktiga och härliga människor!  

Vad är det bästa med ditt jobb på PriceRunner? 
Det är det en ynnest att få jobba med så många fantastiska personer i ett företag med en ambitiös framåtanda! Man tillåts komma med mycket idéer om hur vi ska göra saker, dvs vara med och påverka på riktigt.

Största utmaningen?
Att jobba i ett techbolag som liksom många andra företag slåss om samma talanger på en föränderlig marknad, det är alltid en utmaning.

Vad känner du mest stolthet för i ditt arbete?
Att se de personer man rekryterat in och lärt känna växa in i bolaget, i sin roll och sedan utvecklas. Det är fantastiskt! Sedan att vi jobbar med en produkt/tjänst som hjälper många personer i sin vardag genom att göra smarta och medvetna val, det är jag stolt över!

Hur skulle du beskriva vår företagskultur?
En kultur med både hjärta, hjärna och passion där alla verkligen bidrar. En platt org. med en familjär och härlig stämning där alla verkligen får vara den dom är.

Utanför jobbet, vad gör du då?
Jag tränar mycket styrketräning och håller på med hästar. Tycker om att umgås med min sambo och vänner.  Mat är en stor passion, så att testa nya restauranger eller laga något gott är aldrig fel!

malin.ruhn-gibeck@pricerunner.com

Jag rekryterar

Jobbar du redan på PriceRunner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@pricerunner.com
  • Emmy Ryrstedt
  • Karl
  • Malin Ruhn-Gibeck
  • Philip Johannessen
  • Thomas
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor