facebook tracking

Javautvecklare? Se hit!

"Vi utvecklar ny funktionalitet som ingen utvecklat förut"

Bli en del av vårt team!

Som en del av PriceRunners tech team kommer du vara en nyckelspelare i arbetet att ta PriceRunners tekniska plattform till en ny nivå. Allt från att ansvara för vår Java-miljö och framtida utveckling till att delta i affärsutvecklingsprojekt och att kommunicera med internationella kollegor kommer vara en del av din vardag. Du kommer att sitta på huvudkontoret tillsammans med duktiga kollegor och nära ledningen och därmed ha stor möjlighet att påverka PriceRunners framtid. 

Clean code är ditt motto och du drivs av att hitta lösningarna på problem som finns idag men också att blicka framåt. Arbetet kräver en innovativ process där nya lösningar testas och vidareutvecklas varje dag och dina idéer kommer vara viktiga för att vi ska nå dit vi vill.

 

 

Att vara Javautvecklare på PriceRunner

Det bästa med att vara utvecklare på PriceRunner är vår deploymentstrategi! I backend bygger våra team mikrotjänster som man tack vare en modern plattform (GigaSpaces) kan släppa till produktion mitt under brinnande drift helt utan nertid för våra användare.

Andreas Sandberg Development Manager
Läs mer här och bli vår kollega
Luncha med Andreas som gärna berättar om livet som utvecklare på PriceRunner
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor