facebook tracking
Team

Team Content

Connect

Vad vi gör:

På testredaktionen jobbar vi med att testa konsumentprodukter, exempelvis robotgräsklippare, mobiltelefoner, roddmaskiner, barnoveraller och dammsugare. Alla produkterna testas så som de är tänkta att användas i verkligheten. Testerna pågår ofta under flera månader och ibland i flera år. På redaktionen jobbar journalister och civilingenjörer samt en och annan socionom.

Vi älskar konsumentprodukter och blir nästan tårögda av heder när våra Pricerunnerkollegor kallar oss nördar. Våra bäst-i-test-utmärkelser hjälper konsumenter att köpa de bästa produkterna - oavsett storlek på plånboken. På så sätt påverkar vi vardagen för hundratusentals svenskar, danskar och norrmän varje år. Testerna uppdateras kontinuerligt och vi har ambitionen att ständigt förbättra vår testmetodik.

Som redaktion är vi oberoende av produkttillverkare och pr-byråer. Testredaktionen drivs dessutom som ett separat bolag från Pricerunner - allt för att garantera att du kan lita på våra tester.

"Varje dag får jag göra bland det roligaste jag vet"

Många olika slumpmässiga faktorer har lett till att jag idag arbetar på PriceRunner, och jag har egentligen aldrig trott att jag skulle befinna mig på en sådan dynamisk och blandad arbetsplats. Men jag är väldigt glad för att det blev så! Att arbeta ihop med både mina närmsta kollegor och med de andra teamen är något jag hela tiden lär mig och utvecklas av. Varje dag får jag göra bland det roligaste jag vet, och i de snart fem år jag haft min roll har jag inte vaknat en enda morgon och inte velat gå till jobbet.

Anna Lavfors Editor

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Have fun!

Hos oss har vi roligt tillsammans! Kortspel, gemensamma luncher, musikquiz och olika träningsformer är bara några få av de roliga saker vi gör tillsammans!

Kungsbron 21
111 22 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Nykøbing Falster

Herningvej 34
4800 Nykøbing Vägbeskrivning infodk@pricerunner.com Se sida

Jobbar du redan på PriceRunner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@pricerunner.com
  • Emmy Ryrstedt
  • Karl
  • Malin Ruhn-Gibeck
  • Philip Johannessen
  • Thomas
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor