facebook tracking

Lets grow Team Growth

We communicate that we handle all communication

Hur kan vi hjälpa konsumenter till bra köp på ett lätt och kul sätt, där definitionen av "bra" dessutom är högst personlig? Det är frågeställningen som dagligen guidar och utmanar oss i vårt arbete. Det utmanar oss till att vara kreativa i vårt utförande och håller oss fokuserade på våra användare. 

Vårt arbete är att hantera all kommunikation om vår härliga produkt och förmedla viktiga konsumentnyheter. Vårt uppdrag är att berätta om hur PriceRunner kan underlätta i just din vardag. För det är något som vi tror stenhårt på. PriceRunner är mer än data i form av miljontals produkter och tusentals nätbutiker, mer än snygg design och användarcentrerad funktionalitet. Det är en tjänst som på riktigt kan hjälpa konsumenter till bättre, mer medvetna beslut. Och det brinner vi för att berätta för dig.

PriceRunners Growth team är skapat utifrån fyra pelare: kommunikation, content, trafik, och SEO. I teamet jobbar vi alltid datadrivet, och är det något som vi älskar så är det att testa nya idéer och tekniker. Ständigt har vi nya projekt på gång! I kärnan av allt arbete ligger vår tro på att användarna ska vara i centrum för allt vi gör. All kommunikation och allt innehåll - produktnyheter, guider, tester, produktrekommendationer, prisnedgångar, rea-tips osv - ska vara personligt och relevant för varje användare. Därför har vi höga ambitioner att alltid inspirera, underlätta och informera med det innehåll som vi producerar. Vi vill göra skillnad helt enkelt, på ett smart och inspirerande vis. Vad skillnaden blir för varje enskild användare varierar på olika sätt och i olika hög grad. Det är högst personligt, precis som ett bra köp

Kungsbron 21
111 22 Stockholm Directions View page

Nykøbing Falster

Herningvej 34
4800 Nykøbing Directions infodk@pricerunner.com View page

Already working at PriceRunner?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@pricerunner.com
Teamtailor

Career site by Teamtailor