facebook tracking
Team

Category & Data

Connect

I kategori & datateamet jobbar vi med, precis som det låter, våra produktkategorier. Vi gör det möjligt för våra användare att enkelt kunna hitta information och priser på produkter. Vi är dem som bestämmer hur prisjämförelsen av produkter kommer att se ut online. Vi ansvarar även för vilka produktegenskaper som ska finnas tillgängliga för varje produkt, som i sin tur användare sedan kan filtrera på online. Kort och gott, vi ser till att rätt produkter skapas och kommer upp på sajten med så mycket priser som möjligt. 

Jobbar man med oss kan man få jobba med produkter som intresserar en personligen. Vi sitter hela dagarna och grottar ner oss i alla de olika produkttyperna vi är ansvariga för. Det kan vara allt från köksprodukter till det som har med sport eller bygg att göra.

Kommer du in till oss en fredag kl 15 så är det troligt att du hittar hela teamet i soffhörnan, redo att spela Primetime tillsammans. Gärna med en stor fika framför oss samtidigt!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Have fun!

Hos oss har vi roligt tillsammans! Kortspel, gemensamma luncher, musikquiz och olika träningsformer är bara några få av de roliga saker vi gör tillsammans!

Kungsbron 21
111 22 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Nykøbing Falster

Herningvej 34
4800 Nykøbing Vägbeskrivning infodk@pricerunner.com Se sida

Jobbar du redan på PriceRunner?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@pricerunner.com
  • Emmy Ryrstedt
  • Karl
  • Malin Ruhn-Gibeck
  • Philip Johannessen
  • Thomas
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor